”Ongeveer een jaar geleden ben ik klant geworden bij de Hoofdzaak en ik kom er iedere maand. Kapsalon de Hoofdzaak is zeker een aanrader omdat het een sfeervolle kapsalon is waar je altijd binnen kan lopen, vaak kan je dan ook direct geknipt worden. Je hoeft niet eens een afspraak te maken, heel handig dus.”

Harm

”De kapster is heel erg aardig tegen mij. Altijd als mijn haar is geknipt mag ik een kleur kiezen wat ze daarna in mijn haar doet, vandaag heb ik voor blauw gekozen omdat ik vandaag naar de kapper ben geweest. Ook hebben ze hele lekkere snoepjes.”

Joost (8 jaar)

”Leuke Kapsalon, ik kom er altijd goed geknipt weer weg.”  

Monique

”Mooie kapsalon met zeer professionele kapsters. Het is er erg gezellig en de koffie staat altijd klaar, echt een aanrader dus!”

Astrid

”Ik was al jaren klant bij Kapsalon Kroese, toen de dames van Kapsalon de Hoofdzaak het overnamen ben ik klant geworden bij hun. Het zijn jonge dames maar ze doen het ontzettend goed. Ik word altijd netjes opgehaald van huis en weer thuis gebracht, helemaal top!”

Willemijn (83 jaar)

”Leuke spontane meiden die hard werken en erg hun best doen. Ik ben er nog maar twee keer geweest maar ik kom zeker vaker, ik ben erg tevreden.”

Hendrik

”Wanneer je binnenloopt of belt voor een afspraak maken ze altijd tijd om te knippen. Ik ben er meerdere keren geweest en altijd erg tevreden over het resultaat!”  

Vera